Hirdetés

A Take 2 elpusztítja Dubait

|

Az Egyesült Arab Emirátusok, s egyben a világ legdinamikusabban fejlődő városa hever romokban a Take Two titokzatos játékában.

Hirdetés

December 12-én a VGA Spike TV adásában több játékot először láthat majd a nagyközönség. A sikervárományos Halo: Reach mellett az egyik premier a Take Two Interactive rejtélyes shooteréhez kapcsolódik.



Egyes források úgy vélik, talán a Spec Ops széria kap végre egy igazi AAA-kategóriás folytatást, míg mások Ken Levine, a Bioshock mögött álló tervező új játékáról csicseregnek. Nos, hacsak nem ered meg valamelyik bennfentes jómadár nyelve a jeles dátumig, akkor a hátralévő hetekben kénytelenek leszünk vaktölténnyel lövöldözni.
A videó alapján elmondhatjuk, hogy az egyelőre cím nélkül álló alkotás a videójátékos fronton divatos modern hadviselésre támaszkodik, és vélhetően TPS-lesz, Dubai pedig romokban hever.


VGA 2009 Mystery World Premiere #1

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)