Hirdetés

A Take Two felvásárolta a Mafia fejlesztőit!

|

Úgy tűnik, a felvásárlások, összeolvadások idejét éljük. Búcsúzzunk el a patinás Illusion Softworks-től, és üdvözüljük..

Hirdetés

a 2K Czech névre hallgató stúdiót!
A Hidden & Dangerous és a Mafia révén elhíresült cseh csapat legutóbb akkor hallatott magáról, amikor kiderült, hogy új tulajdonosuk égisze alatt keményen dolgoznak a Mafia folytatásán.
A sajtóközleményt, a hivatalos örömujjongást itt olvashatjátok.
Ezzel a lépéssel a Take Two mintegy 200 főt számláló munkaerőhöz és két irodához jutott Brno és Prága városaiban. A csapathoz tartozó brand-ekről nem is szólva.
A GTA IV és a Mafia 2 gyakorlatilag megingathatatlanná teszi a kiadó eddig is roppant erős pozícióját a szabad játékmenettel bíró "gengszterszimulátorok" piacán.
(Várjuk az EA válaszát a Godfather 2 képében!)
A Mafia 2 legnagyobb örömünkre mind PC-n, mind PS3-on, mind X360-on napvilágot lát majd.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)