Hirdetés

A Take-Two perel az eltávolított reklámok miatt

|

A Take-Two perli a chicagói közlekedési vállalatot a GTA IV reklámkampány megszüntetése miatt.

Hirdetés

Pár hete a Fox TV "oknyomozó" "riportja" arra a következtetésre jutott, hogy a GTA reklámok felelősek a Chicagóban akkor eluralkodó erőszakhullámért, és emiatt a helyi közlekedési vállalat (CTA: Chicago Transit Authority) eltávolított a buszok oldaláról minden Grand Theft Auto plakátot. A cég képviselői igen magabiztosak voltak: szentül hitték, hogy a Take-Two-nak semmi alapja nincs a pereskedésre, így visszautasítottak minden, a kiadó részéről érkező tárgyalási kísérletet. A Take-Two végül megunta az udvariaskodást, és beperelték a CTA-t. A vád szerződésszegés és a szólásszabadság korlátozása. A követelés 300 000 dollár kártérítés, valamint a reklámok visszahelyezése. Ha győznek, akkor gyakorlatilag ingyen reklámhoz jutottak, mivel eredetileg 316 000 dollárért bérelték ki a buszok oldalait.

gta_ad.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)