Hirdetés

A Team 17 két játékát is bejelentette az új konzolokra

|

Idén két további címmel fog bővülni a PlayStation 5 és az Xbox Series S/X felhozatala.

Hirdetés

Bár a Team 17 nevét elsősorban a Worms franchise kapcsán jegyezték meg a játékosok, azonban nem csupán a harci kukacokért felelnek és nem pusztán fejlesztenek, hanem kiadói feladatokat is ellátnak. Nekik köszönhetjük az Overcooked, a Yooka-Laylee, a My Time at Portia vagy éppen a Moving Out istápolását is, és a srácok 2021-re is készülnek meglepetésekkel.  

Idén két játékukat is elhozzák új platformokra - derült ki a Team 17 legutóbbi pénzügyi jelentéséből. Az egyik a Worms Rumble, ami 32 fős arena shooterként végtelen mókát - és megromlott kapcsolatokat - jelent a műfaj kedvelőinek.

Hirdetés

A Rumble 2020 végén jelent meg PC-re, PS4-re és PS5-re, azonban a vállalat adósunk volt még pár konzolos kiadással. A rajongók megnyugodhatnak, a játék valamikor 2021-ben jön Xbox One-ra, Xbox Series S-re/X-re és Nintendo Switchre is. 

Napra pontos megjelenési dátumot a másik projekt sem kapott, viszont a 2019 nyara óta korai hozzáférésben elérhető Hell Let Loose kapcsán megtudtuk, hogy a második világháborús lövölde idén kilép az Early Access kötelékéből, és ha megteszi, akkor már nem csak PC-n fogja, hanem PS5-ön és Xbox Series S-en/X-en is. Kacinak korábban kipróbálta, olvassátok el az előzetesét

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)