Hirdetés

A Team Fortress 2 skinje már be is került a Fall Guys-ba

|

Bár rengeteg cég bejelentkezett a Fall Guys sikerét látva, a Valve megelőzte mindegyiket egy crossoverrel.

Hirdetés

Talán már nem kell senkinek sem elmagyarázni, mekkora siker lett a Fall Guys: Ultimate Knockout, avagy a babos battle royale, pont tegnap számoltunk be róla, hogy többek között a Konami és a KFC is jelezte Twitteren, hogy szívesen cameózna a játékban. A készítők mai bejelentése alapján beelőzte őket egy olyan vállalat, amelynek a neve még csak fel sem merült korábban, de nem vagyunk meglepve, hogy gyorsan berontottak az ajtón.

Hirdetés

A fejlesztők a hivatalos Fall Guys Twitteren harangozták be, hogy mától elérhető a játékban a Team Fortress 2 egyik karakterének skine, vagyis a megfelelő mennyiségű koronáért cserébe bárki behúzhatja a Scout kinézetet a babjához. Így néz ki a crossover végeredménye: 

Viszont nem a Team Fortress 2 az első videojáték, amely képviselteti magát a Fall Guys-ban, ugyanis már 7-én bekerült a Hotline Miami főszereplője, Jacket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)