Hirdetés

A Team Ninja új játéka az Assassin's Creed, a Ghost of Tsushima és a Dark Souls keveréke lesz

|

Egy jelentés szerint a Rise of the Ronin több játéktól is kölcsönöz elemeket, persze ez nem bűn.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben egy State of Play keretében lepett meg minket a PlayStation azzal, hogy a műsorban jelentették be a Ninja Gaiden, a Nioh és a Dead or Alive játékokat jegyző Team Ninja újdonságát, a nyitott világú Rise of the Ronint, ami a rivális konzolokat elkerüli ugyan (kizárólag PlayStation 5-re jelenik meg), viszont PC-re jön. 

A szamurájos akció-szerepjáték már hét éve készül, és 1863-ba kalauzol majd el minket, amikor az erősödő nyugati befolyás alá kerülő Japánban polgárháború zajlik. A fejlesztők célja az, hogy a játék által elmerülhessünk a történelmi események inspirálta világban, ahol katanával és más közelharci fegyverekkel vívott küzdelem találkozik a modern tűzfegyverekkel. 

Hirdetés

A Rise of the Ronin 2024-nél előbb nem fog megjelenni, ezért még nem is sokat árult el róla a fejlesztőcsapat, viszont az egyik ismertebb szivárogtató, The Snitch a Discord csatornáján megosztott néhány részletet, amit megtudott a játékról bizonyos forrásaitól. Ezek alapján a Team Ninja következő akció-RPG-je az Assassin's Creed, a Ghost of Tsushima és a Dark Souls keresztezése lesz: a FromSoftware címeihez hasonlóan tárgyleírásokkal mesél majd a világ történetéről és hátteréről, miközben a Ubisoft aszaszinos mókáiban látott módon opcionális mellékküldetések és tevékenységek is várnak ránk, miközben felfedezzük a nyitott világot. 

A Rise of the Ronin többféle nehézségi fokozatot is tartalmazni fog, számos egyedi képességet és technikát sajátíthatunk el és fejleszthetünk tovább, valamint lesz lehetőség a románcra is. A játék állítólag Performance és Resolution módot is tud majd, de a fejlesztők még dolgoznak a minél jobb végeredményen. A megjelenésre állítólag 2024 első negyedévében számíthatunk. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)