Hirdetés

A Teardown az a játék, amiben kamionnal nyitunk be a sarki fűszereshez

|

Kinek kell itt lakáskulcs, amikor ott a parkolóban egy méretes markológép?

Hirdetés

A Teardown egy elképesztően részletes fizikai motorral felvértezett belsőnézetes kaland, amelyben a feladatunk az lesz, hogy bejussunk egy épületbe és kihozzunk onnan egy céltárgyat. Ha elegánsak akarunk lenni, akkor kiüthetjük az ablakot és bemászhatunk a zsákmányért. De nem muszáj finomkodnunk, akár be is robbanthatjuk az egyik falat és besétálhatunk,  miközben leporoljuk az öltönyünket.

Hirdetés

Sőt, még arra is meglesz a lehetőség, hogy a közeli útfelújítási kivitelezőitől lenyúljunk egy markolót és belevezessük a szomszéd nyaralójába. Mert hát mit tehet az ember fia, ha kifogyott a naptejből, Béla meg nincs otthon?

Egyébként tényleg számtalan lehetőségünk lesz a feladataink teljesítésére. Példának okáért kilőhetjük akár egy erkély tartóoszlopait is, hogy a leesett padlón felkússzunk annak bejáratához.

Nagyon érdekes kis projektnek tűnik a Teardown, aminek megjelenési dátuma ugyan még nincs, de az Early Access verzió elvileg már idén elérhető lesz a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)