Hirdetés

A Tekken 8 producere segített egy játékosnak megőrizni elhunyt bátyjának szellemét

|

Az AI ghost egy gyakorlóeszköz, amely megtanulja az adott játékos stílusát, hogy segíthessen az edzésben. Ezúttal egy elhunyt játékos mozdulatait fogja megőrizni.

Hirdetés

A Tekken 8 vezető producere, Katsuhiro Harada meglehetősen aktív a közösségi oldalakon. Folyton beszélget a játék rajongóival, így amikor egy szomorú hír jutott fülébe, ugrott is azonnal, hogy segíthessen.

Történt ugyanis, hogy egy Melodic_1nsect1356 nevű Reddit felhasználót tragédia érte. A Tekken rajongó hirtelen elvesztette testvérét, akivel együtt élvezték a nyolcadik rész csatáit, de a 26 éves férfi egyszer csak elhunyt a szobájában.

"Azt terveztük, hogy majd testvérekként csatlakozunk a texasi találkozókhoz, de sajnos erre már sosem lesz lehetőségünk."

- írja Melodic, akinek elhunyt tesója rengeteg időt tolt bele a Tekken 8-ba, így a játék megtanulta a mozdulatait, hibáit, stílusát.

Hirdetés

Megszületett az AI ghost, amelyet Melodic nagyon szeretne lementeni, mielőtt a szerver inaktivitás miatt törölné azt.

"Nagyon szeretnék időnként játszani a virtuális testvérem ellen, még akkor is, ha csupán  gyenge másolatról van szó."

Itt lépett be a képbe Harada, aki egyrészt kifejezte együttérzését, másrészt pedig elmondta, hogy az AI ghostokat le lehet menteni offline használatra, egyúttal jelezte, hogy szívesen segít, és örömmel segít, ha bármiben tud, amennyiben eljut a célszemélyhez ez az üzenet.

Az eredeti Reddit poszt kommentjeiben Melodic jelezte, hogy látta Harada üzenetét, így célba ért a segítség, és talán ad némi vigaszt a Tekken 8 producerének emberséges gesztusa.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)