Hirdetés

A Terraria meglepő okból nem jön Google Stadiára

|

Úgy tűnik, hogy a játék egyik készítője alaposan kiakadt a vállalatra.

Hirdetés

A 2011-ben debütált Terraria elképesztően sok platformra megjelent a megjelenése óta eltelt években, így PC mellett konzolokon, de még mobilokon is élvezhetjük a sandbox mókát. A korábbi tervek szerint még a nem éppen nagy népszerűségnek örvendő Google Stadián is elérhetővé vált volna a játék valamikor a jövőben, ám történt egy kis probléma, ami a jelek szerint nagyon kiakasztotta a kaland egyik fejlesztőjét.

A játék egyik megalkotója, Andrew Spinks, vagyis Demilogic a Twitteren számolt be arról, hogy valamilyen furcsa oknál fogva fel lett függesztve a Google-fiókja, és már hetek óta nem változott a helyzet. Emiatt pedig nemcsak több ezer dollárnyi apphoz veszítette el a hozzáférést Spinks, de se a YouTube-csatornáját, sem pedig a több mint 15 éve használt Gmail-fiókját nem tudja elérni.

Hirdetés

Spinks elmondása alapján ő nem tett semmi olyat, amivel megsértette volna a felhasználási feltételeket, emiatt pedig szerinte a Google szimplán csak úgy döntött, felégeti ezt a hidat. A jelek szerint pedig a Terraria alkotója be is sokallt egy picit, ugyanis egyúttal bejelentette azt is, hogy mégsem jön a játék Stadiára, a cége pedig a Google egyik platformját sem fogja támogatni a jövőben.

Szerintetek jól döntött Spinks, vagy esetleg túlreagálta a dolgot egy picit?

Platformok: Android Google Stadia iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)