Hirdetés

A Tesco lesz a játékosok új Mekkája?

|

A GAME üzletlánc összeomlása után maradt piaci rést a Tesco szeretné betömni.

Hirdetés

Nem mindig a kereskedő diktálja a feltételeket. Ezt a leckét az Egyesült Királyság és Írország területén 609 tagú üzletláncot fenntartó GAME azon az áron tanulta meg, hogy a tönk szélére került, és csődvédelemért folyamodott. A túléléshez azonban ennyi nem volt elég, 227 üzlet bezárása, és 2104 alkalmazott elbocsátása kellett hozzá.



A Tesco vezetése azonnal lépett a status quo felborulását követően, legújabb hirdetéseiben úgy hirdeti magát, mint a gaming otthonát.
Természetesen korántsem biztos, hogy a britek és az írek ezentúl a szupermarketben vásárolják majd játékaikat. Már csak azért sem, mert a GAME makacsul igyekszik a felszínen maradni. Több potenciális befektetővel is tárgyalásokat folytattak, és a legújabb hírek szerint a napokban jelentik be az akvizíció tényét.
Erre utal az is, hogy újra élnek a GAME.co.uk, valamint a Gamestation.co.uk oldalak.

Forrás:CVG



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)