Hirdetés

A Test Drive Unlimited Solar Crown egy új trailerrel jelezte, hogy még létezik

|

A Test Drive sorozat még nem halt el teljesen, a Nacon pedig ezt egy gyönyörű új előzetessel próbálja tudatosítani mindenkiben.

Hirdetés

A KT Racing és a Nacon közreműködésével készül a Test Drive Unlimited Solar Crown című versenyjáték. Az autók szerelmesei készülhetnek gyönyörű járgányokra, Hongkong digitális mására, és rengeteg felgyűrhető aszfaltra. Ez egyébként nem csak marketing maszlag: a játék Steam oldala azt állítja, hogy több mint 600 kilométernyi bejárható utat kapunk, amit a változatos környezet tesz majd látványossá.

Ugyan mindez nagyon jól hangzik, a Solar Crown fejlesztése láthatóan problémákkal küzd. A Nacon először PS4-re és Xbox One-ra is bejelentette a címet a jelenlegi generáció mellett, de amikor el kellett tolniuk a megjelenést 2023-ra, akkor ezeket a verziókat kukázták.

Hirdetés

Tavaly nyáron aztán érkezett a hír, hogy a 2023-as év sem fog összejönni, így valamikor 2024-ben számíthatunk a tényleges megjelenésre. Ennyi csúszás és kavarás után már valószínűleg sem a fejlesztők, sem a kiadó nem engedheti meg magának a további késlekedést. Ettől függetlenül a Test Drive Unlimited Solar Crown még mindig nem kapott pontos dátumot.

A még 1987-ben indult Test Drive széria utoljára 12 évvel ezelőtt bővült a nem túl acélos Test Drive: Ferrari Racing Legends című epizóddal. Egy kicsit még hajlandóak vagyunk várni, ha cserébe a Solar Crown jobb lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)