Hirdetés

A tesztek alapján jelenleg a Baldur's Gate 3 a 2023-as év legjobb játéka

|

Lenyomta a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot is.

Hirdetés

Szépen lassan csordogálnak a Baldur's Gate 3 tesztjei, és természetesen érkezni fog a mi cikkünk, illetve videónk is, de egyáltalán nem véletlen, hogy nem virított mindenhol a játékról szóló anyag már a megjelenés napján. Elképesztő méretű RPG-t rakott össze a Larian Studios csapata, és bizony idő kell arra, hogy az ember tisztességesen kiismerje a játékot, hogy aztán véleményt is formálhasson róla. 

A PC-s Baldur's Gate 3 (a PlayStation 5-ös verzió csak szeptemberben érkezik ugyebár) immár 23 teszttel büszkélkedhet a Metacritic összesítése alapján, és úgy áll a gyűjtőoldal súlyozott átlaga, hogy 97-es Metascore-ral bír a játék. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Baldur's Gate 3 az idei év legjobbra értékelt videojátéka.

Hirdetés

Fontos persze aláhúzni, hogy ez bármikor megváltozhat, hiszen a már csak a második helyen álló, 96-os Metascore-ral rendelkező The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom 145 kritika átlaga alapján kapta meg ezt a számot. Felhasználói értékelések terén is hatalmas siker egyébként a Baldur's Gate 3, 9.2-es User Score-on áll több mint 5000 értékelés mellett.

De mi ennek a hatalmas sikernek a titka? Ebben a videóban megpróbáltuk összefoglalni: 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)