Hirdetés

A The Darkness 3 fejlesztését pletykálják

|

A pletykák tanúbizonysága szerint minden esély megvan arra, hogy a Digital Extremes már a The Darkness harmadik részét kalapálja.

Hirdetés

A The Darkness második részét jegyző Digital Extremes csapata nekilátott elkészíteni a sorozat harmadik tagját - legalábbis minden jel erre mutat.

A napokban ugyanis felbukkant egy új álláshirdetés, mely szerint a Digital Extremes olyan munkatársat (játékmenet programozó, UI dizájner, pálya dizájner stb.) keres, aki szívesen részt venne egy szupertitkos, nagy presztízzsel rendelkező, AAA kategóriás FPS játék fejlesztésében. Természetesen ebből még nem származik egyenes ágon az, hogy a titokzatos projekt mindenképpen a The Darkness 3 lenne, de a Gamasutra értesülései alapján mégiscsak erre kell voksolnunk. A magazin úgy tudja, hogy bizony erről van szó, ami nem is meglepő, ha a The Darkness 2 remek kritikai elismeréseire és tisztes eladási mutatóira, valamint a játék befejezésére gondolunk...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)