Hirdetés

A The Finals fejlesztői hamarosan leszámolnak a csalókkal, de nem biztos, hogy a legjobb módszert választották

|

Ahogy minden ingyenesen játszható lövöldét, úgy a The Finalst is mérgezik a csalók, de az Embark szerint ez már nem sokáig marad így.

Hirdetés

A The Game Awards 2023-on végre megjelent a The Finals, ami hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt hetekben. Mint minden népszerű lövöldének, a Finalsnek is szembe kell néznie a csalókkal, de ez nem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Az Embark szerint felmerült egy probléma, ami megakadályozta a csapat munkáját, így nem tudtak leszámolni a szabályszegő lövészekkel. Ez azonban hamarosan változni fog.

Az Embark a Discordon keresztül tudatta a következőt a rajongóival:

"Helló srácok! Az elmúlt napokban technikai akadályai voltak a csalók eltakarításának. Hamarosan végre leszámolunk ezekkel, és már el is kezdtük a tisztességtelenül játszók elleni első lépéseket. Köszönjük a türelmeteket."

Hirdetés

A részletekbe ugyan nem mentek bele, de a lényeg az, hogy nemes egyszerűséggel ki fogják tiltani a csalókat. Ez sokak szerint nem hatásos megoldás, mivel ingyenes játékról van szó, ez csak lassítja a trükkös srácokat, de nem oldja meg a problémát. A közösség inkább annak örülne, ha a csalók a saját meccskeresőjükbe kerülnének, vagy ha nehezebb körülmények között kellene játszaniuk, vannak erre azért már viszonylag hatékony megoldások a multis világban.

Akárhogy is, az Embark egyelőre a tiltás útját választotta. Majd kiderül, fognak-e változtatni az eszközeiken, ha látják a közösség reakcióit és a hatékonyságot a következő hetekben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)