Hirdetés

A The Last of Us Part II teljesen nyílt világú is lehetett volna

|

A fejlesztés elején az volt a terv, hogy két nagy területet járhatunk majd be keresztül kasul, végül azonban a sztori ezt nem tette lehetővé.

Hirdetés

Neil Druckmann kifejezetten elfoglalt az utóbbi időkben, hiszen a The Last of Us Part II kapcsán rengeteg kérdést kell megválaszolnia lelkes vagy épp csalódott rajongóknak. Legutóbb a Beyond! nevű podcast vendége volt, melyben mesélt egy kicsit a korai terveikről és arról, hogy egészen érdekes irányt is vehetett volna legutóbbi játékuk.

A következőkben komoly spoilereket olvashattok a The Last of Us Part II kapcsán, tehát ha nem szeretnétek ezekbe belefutni, akkor térjetek vissza, ha végeztetek a játékkal.

Hirdetés

Druckmann arról mesélt, hogy komolyan tervben volt, hogy nyílt világban mesélik el Ellie történetét, melynek első felében Abbyt irányítottuk volna. Ekkor Jacksont és környékét jártuk volna be, és láthattuk volna, ahogy a lány őrlődik, hogy megölje-e Joelt, miután ő és Tommy megmentette az életét. Végül azonban beteljesíti tervét, ez pedig elindította volna Ellie útját, aki Seattle-ben barangolhatott volna hosszabban. 

Végül azért vetették el ezt az ötletet, mivel Joel halála így sokkal később következett volna be, azonban Druckmann ragaszkodott hozzá, hogy erre a játék első óráiban sort kell keríteni. Mivel a történet már a fejlesztés nagyon korai fázisában kész volt, így végül amellett döntöttek, hogy Seattle-ben lesz egy kisebb nyitott rész, de a nagyobb open world szakaszok tervét teljesen elvetették.

Nektek hogy tetszett volna egy open world The Last of Us Part II? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)