Hirdetés

A The Last of Us sorozat 2. része rekordot döntött az HBO-nál

|

Craig Mazin és Neil Druckmann adaptációja tudta fokozni a sikert.

Hirdetés

Amikor kijött a The Last of Us sorozat első epizódja, majdnem megdöntötte a legjobb debüt rekordját az HBO-nál, a vállalat második legnépszerűbb premierje lett, csak a Sárkányok háza tudta leelőzni. Nagyon sok múlik azonban azon, hogy a készítőknek mennyire sikerül beszippantaniuk a nézőket, és azok maradnak-e a folytatásra, sőt akár többen is lesznek-e a szájhagyomány és a pozitív kritikák/élmények hatására, Joel és Ellie történetére pedig egyre többen kíváncsiak. 

A második rész esetében ebben nincs is hiba, az HBO már el is dicsekedett a statisztikákkal. 

Hirdetés

Az Infected című epizód 5,7 millió nézőt vonzott az HBO-n és az HBO Maxon keresztül, ami 22 százalékos növekedést jelent a premier 4,7 milliós nézettségéhez képest. A Variety beszámolója alapján ezzel sikerült újabb rekordot döntenie a sorozatnak, ugyanis övé lett a legnagyobb második heti nézettségnövekedés egy drámasorozat esetében az HBO eddigi története során. 

Eközben a pilot is szépen menetel előre: a honlap információi alapján már két nap után átlépte a 10 milliós nézőszámot, mostanra pedig már 18 milliónál tart. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az HBO időközben kiadta a 3. rész ízelítőjét is, ami alapján nem valószínű, hogy megcsappanna az érdeklődés, sőt. Addig is, míg megérkezik a folytatás, olvassátok el, hogy milyen fontosabb változtatásokat eszközölt a The Last of Us széria második fejezete a videojátékhoz képest. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)