Hirdetés

A The Walking Dead: Betrayal valójában egy zombis Among Us

|

Nincs hiány Among Us klónokból, de a The Walking Dead-es verzió egész érdekesnek tűnik.

Hirdetés

A Town of Salem és az Among Us tették népszerűvé az árulásra épülő közösségi játékok műfaját. Van egy csapatnyi karakter, akik a közjót szolgálják, de rejtőzik köztük valaki, aki meg akar ölni mindenkit. A játékosoknak az a célja, hogy megtalálják az árulót, az árulónak pedig az, hogy elhallgattassa a gyanakvókat. Mindenki ismeri a formulát, és voltak ugyan jobb és rosszabb megvalósításai, de amíg haverokkal pörgeti az ember, addig mindegy, melyik verzióban tolja: a mókás este szinte garantált.

Hirdetés

Ettől függetlenül persze mindig van valaki, aki megpróbálja újra feltalálni a formulát, és az Other Ocean csapatának ez egyszer már sikerült is. A Project Winter című játékuk megkapta a maga elismeréseit, de a népszerűségi versenyben alulmaradtak vele. Talán majd a The Walking Dead franchise hírneve segíteni fog ebben.

A srácok ugyanis a Project Winter alapjaiból építik fel a The Walking Dead: Betrayal című játékot. A résztvevők többsége ártatlan túlélő, akik megpróbálni fenntartani egy táborhelyet Kanada szélén. Ők erőforrásokat gyűjtenek, az kerítésekre vigyáznak, és igyekeznek elodázni a menedékük összeomlását. Az áruló célja, hogy szabotálja a munkát, és biztosítsa a táborhely vesztét.

A Betrayal még nem kapott megjelenési dátumot, de annyit már tudunk, hogy első körben PC-re érkezik majd a Steamen keresztül. Az első bétatesztre már jelentkezni is lehet, ami egyébként augusztus 10-én veszi kezdetét.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)