Hirdetés

A The Witcher 3 és már sikercímek fejlesztőivel készít szerepjátékot a Techland

|

A Call of Juarez és a Dying Light széria mögött álló Techland következő nagyszabású projektje egy AAA kategóriás, nyitott világú RPG.

Hirdetés

2022 egyik első nagy játékaként látta meg a napvilágot a Dying Light 2, amely az első részhez hasonlóan tökéletlen volt ugyan, de szerethető is. És mint tudjuk, a fejlesztőcsapat hosszú távra tervez vele, szándékában áll éveken át ingyenes és fizetős plusztartalmakkal bővítgetni, igaz, az első komolyabb kiegészítő épp jelentős csúszásban van.

Azt viszont, hogy emellett rotyog-e még bármi a kisebb-nagyobb DLC-ken kívül a Techland boszorkánykonyhájában, mostanáig titok övezte. Egy mai Twitter-bejegyzés azonban egyértelművé tette, hogy a stúdió ambíciói legközelebb egy új IP-ban öltenek majd testet.

Hirdetés

A részletek (cím, megcélzott platformok, a megjelenés várható éve stb.) közlése nélkül azt adta a Techland a világ tudtára, hogy megkezdődtek egy AAA kategóriás, nyílt világú, fantasy szerepjáték munkálatai, amelyen tapasztalt veteránok dolgoznak. Egyúttal pedig meghirdetett pár, a projekthez kapcsolódó pozíciót.

Megismertük továbbá a kulcsemberek névsorát, minek hatására már látatlanul is felkeltette az érdeklődésünket a szóban forgó alkotás. Elég, ha csak annyit mondok, hogy a narratíva első számú felelőse, Karolina Stachyra a The Witcher 3: Wild Hunttal beírta magát a történelembe, ugyanis ő jegyzi a Bloody Baron történetszálat, ami talán a legjobb küldetéssorozat az egész játékban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

De a többiek sem nyeretlen kezdők, íme:

  • Arkadiusz Borowik - Narrative Lead (The Witcher 2: Assassins of Kings, The Witcher 3:Wild Hunt)
  • Mario Maltezos - Creative Director (Prince of Persia: The Sands of Time, Mad Max)
  • David McClure - Lead Game Designer (Deathloop)
  • Bartosz Ochman - Open World Director (Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt)
  • Kevin Quaid - Lead Animator (Horizon Zero Dawn, The Frozen Wilds DLC)
  • Marcin Surosz - Lead UI/UX Designer (People Can Fly)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)