Hirdetés

A The Witcher 3 gyorsutazása már tényleg gyors Xbox Series X-en

|

Megnyugtató látni, miként profitálnak az SSD-ből a kifutó generáció játékai még anélkül is, hogy optimalizálták volna őket az új platformokra.

Hirdetés

Miközben előbb veszek Xbox Series X-et, mint PlayStation 5-öt (ha nem lenne készlethiány, akkor együtt költöznének a nappalimba, kézen fogva) olyan benyomást kelt bennem a Microsoft erősebbik új generációs konzolja, mint az a hadvezér, amelyik kisuvickolt páncélban, korábbi hőstetteiről árulkodó jelvényeit és kitüntetéseit viselve, az elképzelhető legszebb paribán nyargal a csatába, csak épp a kardját felejtette otthon.

Szóval érdemi újdonságok, saját fejlesztésű exkluzívok nélkül elrajtolni olyan ötlet, amelynek helyességét vagy helytelenségét az utókor fogja megítélni, mégpedig nem is oly soká. Valamennyire persze menti a helyzetet, hogy lesznek azért az új konzolokra optimalizált multiplayer címek, illetve ott a Game Pass is.

Hirdetés

Végül, de nem utolsósorban a kompatibilis régebbi játékok sokaságáról sem illendő megfeledkezni, amelyek elméletileg már pusztán attól megtáltosodnak, hogy teszem azt, One X helyett Series X-en futtatjuk őket. Remek példa erre a The Witcher 3: Wild Hunt, amely ugyan még nem kapott semmilyen, a játékot a következő generációra felkészítő tapaszt, a Microsoft konzoljába épített SSD miatt olyan gyorsan hajtja végre a gyorsutazást, hogy Geralt már azelőtt megérkezik a célállomásra, hogy a játék be tudná tölteni a környezeti elemeket. Minden bizonnyal hasonlót tapasztalunk majd, amikor a CD Projekt RED 2015-ben megjelent alkotását, vagy bármelyik másik PS4-es címet elindítjuk PS5-ön.

Van olyan régebbi játék, amelyikkel szívesen nosztalgiáznátok az új konzolok valamelyikén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)