Hirdetés

A The Witcher 3-rajongók örülni fognak a Final Fantasy 7 Rebirth egyik minijátékának

|

A játék társrendezője elárulta, hogy számíthatunk egy Gwent-szerű mókára.

Hirdetés

A Final Fantasy 7 Rebirth-t választották meg az idei The Game Awardson 2024 egyik legjobban várt játékának, és nem véletlenül, hiszen a proejkt annak a trilógiának a második játéka, amellyel az a célja a Square Enix-nek, hogy remake-elje az 1997-es klasszikust, a Final Fantasy VII-et.

Az első alkotást már megkaptuk 2020-ban a Final Fantasy 7 Remake képében, és alig várjuk, hogy megismerhessük, hogyan folytatódnak Cloud és társainak kalandjai. Ha minden jól megy, jövő augusztusban már játszhatjuk majd a folytatást (sőt, némi crossover mókát már azelőtt kapnak az Apex Legends játékosai), addig viszont minden új részletnek örülünk a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Nemrég a Game Informer exkluzív előzetes cikket közölt a Final Fantasy 7 Rebirth-ről, amely a játék társrendezőjének, Naoki Hamaguchi közreműködésével valósult meg. Ebből derült ki, hogy amikor egy, a Rebirth számára létrehozott vadonatúj városban, Crown's Nestben Clouddal elsétálunk egy férfi mellett, az bizony felajánlja neki, hogy játsszanak egy kártyaalapú minijátékot.

Bár Hamaguchi nem árult el semmilyen részletet erről, a Game Informer több munkatársával is beszélgetett, és kiderítette tőlük, hogy egy stratégiai, pakliépítős kártyajátékról van szó. Cloud az egész régióban versenyezhet majd benne különféle NPC-kkel megküzdve, akiknek különböző nehézségi szintjük lesz, és akiktől kártyákat lehet gyűjteni. A rajongókban azonnal felvillant, hogy egy, a The Witcher 3: Wild Hunt kártyás minijátékához, a Gwenthez hasonló megoldást kaphatunk a Final Fantasy 7 Rebirth-ben is, de ezt nyilván csak a játékosok feltételezik, hivatalosan nincs szó erről. 

Azt már a készítők korábbi nyilatkozataiból tudjuk, hogy a Rebirth tartalmazni fog számos szórakoztató minijátékot, ebbe pedig simán beleillik egy Gwent-szerű kártyajáték. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)