Hirdetés

A The Witcher III írója már bánja, hogy nem szenteltek több időt Ciri múltjának

|

Hiába volt dugig tartalommal a játék, sajnos nem minden szereplő kapott ugyanakkora figyelmet.

Hirdetés

Ugyan a The Witcher-játékok főhőse Ríviai Geralt, több olyan karakter is van, akik szintén kulcsszereplői a kalandnak. Ilyen például Cintra hercegnője, Cirilla, aki Sapkowski könyveiben kifejezetten gyakran kerül reflektorfénybe, ám a CD Projekt Red sorozatának harmadik részében picit más volt a helyzet.

Hirdetés

Nyilván a The Witcher III: Wild Hunt-ban is fontos szerepet tölt be Ciri, ám a játék írói sajnos közel sem tudtak annyi időt szentelni a karakternek, mint amennyit szerettek volna. Erről a vezető író, Jakub Szamałek beszélt nemrég, és azt is elárulta, hogy már bánja, hogy nem fedezték fel egy picit jobban Ciri múltját, mivel véleménye szerint egy nagyon komplex karakterről van szó.

Tekintettel arra, hogy a fiatal vajáklány csak a Wild Hunt cselekményének egy elég késői pontján tűnt fel, sajnos nem kapott akkora figyelmet, mint néhány másik szereplő, ám Szamałek szavaiból az derült ki, hogy a jövőben esetleg visszatérhetnek Cirillához. Ez akár azt is jelentheti, hogy a következő The Witcher-játékban már ő lesz a főszereplő.

Ti örültetek volna, ha többet szerepel Ciri a The Witcher III-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)