Hirdetés

A Titanfall 2 egyszer csak megint játszhatóvá vált

|

A Respawn kiadott egy frissítést, ami helyre tett mindent, de nyomokat is hagyott a jövőre nézve.

Hirdetés

A Titanfall 2 nem kavarta fel az FPS-ek állóvizét (a közhely miatt valahol a hátam mögött megcsörrent egy játékújságíróknak szóló cella kulcsa), de rengetegen szerették annak többjátékos opcióit. A gond csak az, hogy a játék meccskeresője évek óta problémás. A szerverek romokban voltak, és senki nem tudta élvezni a pusztítás élményét. Aztán egyszer csak felbukkant egy frissítés, és hirtelen minden rendben van.

Nem csak hogy újra működik a meccskereső, de az "ajánlott pályák" listája is rendesen frissül, és az 1v1 Coliseum mód fegyverloadoutja is változott. A Titanfall 2 teljesen helyreállt, amitől felbuzdulva tömegek tértek vissza a játékba. Az elmúlt 24 órában 22 604 volt az egyidejű játékosszám rekordja, ami nagyon szépen jelzi az igényt Titanfall tartalomra.

Hirdetés

A Respawn látszólag figyelt, mert az Apex Legends legutóbbi frissítésében el is rejtett egy apróságot. A jegyzék utolsó soraiban az olvasható, hogy "Incoming Transmission…. Subject: Nessie…." és három számsor:  1394521200, 1477638000, 1549267200. A számok Unixből visszafejtve a Titanfall 1, 2 és az Apex Legends megjelenési dátumait rejtik.

Mivel nem olyan régen derült ki, hogy a Titanfall 3-at kukázta a Respawn, így meglepődnénk, ha új epizód várna ránk. Egy Apex Legends x Titanfall esemény már sokkal valószínűbb, de idővel majd kiderül, hogy mire is készülnek a srácok. Egyelőre örülünk a Titanfall 2 helyreállításának, ami jelenleg egyébként 3 euróért megvásárolható a Steamen.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)