Hirdetés

A Tom Clancy játékok jövője

|

Nagy fába vágja fejszéjét az Ubisoft, ha valóra akarja váltani legújabb tervét.

Hirdetés

Nem kis projektről van szó az biztos. A tervek szerint megpróbálják az összes Tom Clancy játékot egybegyúrni. Pontosan hogyan is kell ezt elképzelni? A legújabb franchise, az EndWar vezető AI programozója nyilatkozott erről, és amit elmondott igencsak grandiózus, mellesleg marha jól hangzik. Nos a terv a következő: mivel az EndWar által alkalmazott AI képes véletlenszerű küldetéseket generálni, egy közös adatbázist használhatna minden Clancy játék. Tegyük fel, hogy el akarjuk foglalni Londont. Az AI generál egy felderítő missziót, amit természetesen Sam Fisher fog végrehajtani, mert ebben ő profi. A megszerzett információk alapján elkészül egy sebészi pontosságot igénylő megelőző csapás, ahová a Ghost Recon csapatot küldjük, és csak ezek után indul meg a teljes haderő, immár az EndWar keretében. Nem semmi ugye? A terv persze még csak elméleti síkon létezik, viszont ha sikerül realizálni, pompás kis cucc lesz. Elképzelni is nehéz mi mindent lehet kihozni az ötletből, és nagyon remélem, hogy egyrészt megvalósul, másrészt nem igénytelenkedik el a fejlesztők. Remélhetőleg hamarosan további infók is kiderülnek, addig is várjuk az EndWar-t PC-re.

tom-clancys-endwar-672.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)