Hirdetés

A Tomb Raider és Deus Ex játékok fejlesztőinek újdonságát is leleplezik a Square Enix E3-as előadásán

|

Kitűzte a bemutató időpontját a Square Enix, és elárult néhány részletet arról, mire számíthatunk a műsortól.

Hirdetés

Néhány éve a Square Enix is csatlakozott az Xbox, a Bethesda és a Nintendo mellé, rendszeresen tart előadást az E3 keretében. Idén sem marad el a Square Enix Presents, amit Twitchen és YouTube-on keresztül fogunk tudni követni.

A június 13-án este 21:15-kor induló műsorban várhatóan japánból érkező és nyugati fejlesztők által készített játékok egyaránt helyet kapnak majd, köztük a Marvel's Avengers-szel, melynek kapcsán a Black Panther - War for Wakanda frissítésről fognak beszélni, és lerántják a leplet néhány későbbi játékbeli eseményről. 

Hirdetés

Ez valószínűleg kevesek pulzusszámát emeli meg, ellenben a Babylon's Fall, a Life is Strange: True Corols, és a Life is Strange: Remastered Collection felbukkanása jóval izgalmasabb. Szintén itt mutatja be új játékát az utóbbi években a Tomb Raider sorozattal és a Deus Ex játékokkal foglalkozó Eidos Montréal, de a projekt valószínűleg valami teljesen új, nem az említett szériák folytatása.

Korábban a mindig jól értesült Jason Schreier azt állította, egy Guardians of the Galaxy (A galaxis őrzői) játékot is láthatunk majd (szerinte ez az Eidos Montréal újdonsága), de erről a bejelentésben nem tettek említést, ahogy arról sem, mondanak-e bármit a Final Fantasy 16-ról, a Forspokenről, vagy a Project Triangle Strategyről. Mindenesetre tartsatok velünk, bármi lesz, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)