Hirdetés

A Tony Hawk's Pro Skater széria rajongói kezdhetnek reménykedni

|

Egy Skate 3 mobiljáték és egy Pro Skater folytatás is készülőben van az Electronic Artsnál?

Hirdetés

Tavaly novemberben még arról érkezett pletyka, hogy remake készülhet az első két Tony Hawk's Pro Skaterből, majd idén tavasszal újabb jel utalt rá, hogy készül valami a széria háza táján (akkor egy punk banda, a The Death Set osztott meg, majd törölt gyorsan egy bejegyzést erről). Most újabb, minden eddiginél érdekesebb fejlemény történt az ügyben: egy nyilatkozat.  

Hirdetés

Jason Dill gördeszkás/zenész a The Nine Club május 4-i podcastjában árulta el, hogy körülbelül tíz hónappal ezelőtt megkereste őt az EA egyik embere azzal kapcsolatban, hogy el akarják készíteni a Skate 3 mobilváltozatát. Dill rögtön rákérdezett, hogy mást terveznek-e, majd elmondása szerint amikor nemleges választ kapott, visszaírt, hogy senki sem akarja a Skate 3 hülye mobilkiadását, csinálják meg helyette a Stake 4-et. Lehet, hogy nem hozza majd azokat a számokat, mint más játékok, de ha elkészítik kulturális okokból, az később meg fog térülni.

De Dill a beszélgetés során nem csak azt leplezte le, hogy a Skate 3 okostelefonokra költözhet, hanem azt is, hogy az új Tony Hawk's Pro Skater már idén meg fog jelenni, melynek soundtrackjéből ő is kivette a részét. Ha tényleg idén számíthatunk a két említett projektre, akkor a június 11-én megrendezésre kerülő digitális EA Play-nél keresve sem találhatna jobb alkalmat a vállalat a bejelentésre. Ti örülnétek egy új Pro Skaternek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)