Hirdetés

A törzsekről mesél a Horizon Forbidden West új videója

|

Persze láthatunk néhány gyönyörű tájat is.

Hirdetés

Alig több mint egy hónap, és ismét Aloyként járhatjuk be az újjáépülő, gépek uralta Egyesült Államokat, annak is új, lenyűgöző tájait. Természetesen a játék nem csak arról szól, hogy órákon át baktatunk a pusztában különböző géplények hátán; utunk során a masinák mellett különböző törzsekkel is találkozhatunk, melyek közül néhányan barátságosan fogadnak minket, mások viszont nem lesznek túl készségesek.

Hirdetés

Az alábbi trailer a különböző törzsek életébe enged betekintést, megmutatja környezetüket. A távoli nyugaton találkozhatunk majd erőszakos klánokkal, de olyanokkal is, akik az éneklésben hisznek. Szövetségeket kötünk, új ellenségeket szerzünk, és minden nappal egyre erősebbé válhatunk. Titkaikat ugyanakkor nem fogják megosztani Aloy-jal - a lánynak mindenre egyedül kell rájönnie.

A Horizon Forbidden West február 18-án érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Bár a fejlesztők elsősorban a szebb változatot mutogatják, azt ígérik, az előző generációnál maradóknak sem kell majd szomorkodnia.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)