Hirdetés

A Total War Saga: Troy fejlesztője mutat most egy csomó érdekességet

|

A Creative Assembly a Total War Saga: Troy-jal Homérosz nyomdokaiba léptett, hogy minél több embert ismertessenek meg a legendás ókori háború hadviselésével.

Hirdetés

Az ókori Hellász kedvelői komolyan el vannak látva az utóbbi időben videojáték fronton, hiszen az Assassin's Creed: Odyssey után a Ubisoft hamarosan érkezik a Gods & Monstersszel, mindezek mellett pedig az egyik legpatinásabb RTS sorozat is a a földközi tenger partvidéke felé kormányozza hajóját. A Total War Saga: Troy egyik vezető dizájnere, most kimerítően mesélt arról, hogy milyen élmény lesz a trójai háború legendás alakjait csatába vinni.

Hirdetés

Milcho Vasilev, az IGN: Summer of Gaming keretében beszélt arról, hogy milyen kihívásokat tartogat a fotelhadvezérek számára a Total War Saga: Troy. A játék egyik legérdekesebb aspektusa talán az lesz, hogy megpróbál a valóság talaján mozogni, A mitológia valamilyen formában mégis átszövi majd a kőkemény hadviselést. Vasilev szerint a misztikus istenek olyannyira a hétköznapok szerves részeként voltak jelen az akkori emberek életében, hogy nem lehetett figyelmen kívül hagyni őket a játék alapjainak lefektetésekor. 

A videó nem csak azért érdekes, mert rengeteg új infót megtudhatunk belőle a Total War Saga: Troyról, hanem mert a beszélgetés teljes ideje alatt játékmenetet láthatunk, tehát kicsit képbe kerülhetünk, hogy egészen pontosan hogyan is fest majd az ókori RTS:

Amellett, hogy hadvezérként terelhetjük csatába a trójai és görög seregeket, rengeteg ismert történelmi és mitológiai alakkal is találkozunk majd, többek között Akhilleusszal, Hektorral, Parisszal, Menelaosszal és az Íliász, valamint az Odüsszeia sok egyéb szereplőjével is. A játék augusztus 13-án érkezik az Epic Games Store-ba, ráadásul a megjelenés utáni első 24 órában bárki ingyenesen letöltheti majd.

Ezek alapján hogy tetszik a Total War Saga: Troy? Behúzzátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)