Hirdetés

A Treyarch nem riad vissza a háború brutalitásától

|

A Modern Warfare 2-ben már láthattunk sokkoló, ám valósághű részeket, és ez a Black Ops esetében sem lesz másképp.

Hirdetés

Anno nagy port kavart a Modern Warfare 2 reptéri pályája, ahol hatalmas mészárlásnak lehettünk szemtanúi, de a Treyarch nem fogja csak ezért úgy ábrázolni a háborút, mintha csak egy játék lenne.

A stúdió közösségi menedzsere, Josh Olin egy interjúban azt mondta, hogy mivel ez egy felnőtteknek szóló játék, nem riadnak vissza attól, hogy megmutassák a háború borzalmait és brutalitását. Minden, amit a játékban láthatunk, okkal került bele, vagy azért, hogy a történetet továbbvigye, vagy azért, hogy előcsaljon a játékosokból valami érzést, hogy dühössé vagy szomorúvá váljanak tőle. Ezeket a részeket, ahogy az előző rész esetében is, valószínűleg át lehet majd ugrani. A Call of Duty: Black Ops november 10-én jelenik meg Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PC-re és DS-re. Erős idegzettel rendelkezők lejjebb tekintsék meg a Modern Warfare 2 ide vonatkozó részét. CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)