Hirdetés

A Turbine konzolos MMO-ja már 20 millióba került

|

Még neve sincs, de máris jó sokba került a készítőknek a játék fejlesztése.

Hirdetés

A Lord of the Rings Online és DDO Unlimited játékok készítői most megkísérelnek egy tökéletes MMO-t készíteni a konzoltulajdonosok számára, meglátjuk milyen sikert arat majd. Az egyelőre neve elhallgatását kérő MMO (mi tudjuk, hogy ez áll a háttérben) már nagyon sokba fáj a Turbine-nak, azonban őket ez nem hatja meg, hiszen ha más nem, a sok LOTRO előfizető életben tartja a céget.

Húszmillió dollár, nem semmi - mondja az egyszeri ember, na de ekkora vállalatnál, aki ilyen stabil bevételi forrással rendelkezik, annyira nem rengeti meg a világot. 2011-ben meglátjuk mennyire érte meg beleölni ezt a rengeteg pénzt, főleg, hogy a játék nem lesz havidíjas, követve a jól bevált MMO stratégiát. Senki nem tud semmit a játék mibenlétéről, ám a pletykák szerint a LotRO jó eséllyel pályázik. Szerintem ennyi pénzért inkább egy új játék lesz, meglátjuk nem egészen két év mulva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)