Hirdetés

A Twelve Minutes annyira bejött Kojimának, hogy most ő is kalandjátékot akar csinálni

|

A legfurább kedvenceink alkotója ritkán magasztal játékokat, de Luís António munkájával most ő is kivételt tett.

Hirdetés

A Twelve Minutes egy nagyon izgalmas projektnek ígérkezett már az első bejelentésénél, így az azt követő években izgatottan figyeltük a fejlesztés menetét. A játék csütörtökön hivatalosan is megjelent, és rengetegen ugrottak fejest a gyilkossági ügy rejtélyeibe.

Hideo Kojima is ott volt az elsők között, akik letöltötték a cuccot, és nem győzte dicsérni azt a 3 millió követőjének.

Hirdetés

Aki egy ideje követi a mestert, az valószínűleg tudja, hogy Kojima relatív sűrűn beszél kedvenc filmjeiről, vagy a sorozatairól. Az már viszont jóval ritkábban fordul elő, hogy játékokról posztol. Emögött valószínűleg kollegiális tisztelet van, de akárhogy is, a mostani egy kivételes alkalom.

"Nagyon jó játék lett a Twelve Mintues! Teljesen megfeledkeztem az időről, csak leültem játszani és lepörgött négy óra! Az Inside óta nem élveztem ennyire egy játékot."

A későbbi posztjaiban a Stanley Kubrick Ragyogásához hasonlította az élményt, és William Dafoe színészi játékát dicsérte.

"Most is az van bennem, hogy Dafoe 10 perc múlva be fog lépni az ajtón. Alapvetően szívesen látnám, mert hatalmas rajongója vagyok, de a Twelve Minutes óta attól félek, hogy bejön és megüt."

A Twelve Minutes már elérhető PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)