Hirdetés

A Ubisoft Forwardon leplezik le a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint újdonságait

|

Addig is kaptunk ízelítőt az új funkcióból, az MI által irányított csapattársakból.

Hirdetés

A július 12-én megrendezésre kerülő Ubisoft Forward a kiadó E3-as előadását váltja ki, ahol megismerkedhetünk majd a vállalat összes újdonságával: bár a középpontban az Assassin's Creed Valhalla és a Watch Dogs Legion lesznek, de szerepet kap a Hyper Scape és valószínűleg a Far Cry 6 is. 

Hirdetés

Van még egy játék, ami már biztosan része a műsornak: a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Az alábbi teaser szerint a pre-show során láthatjuk majd a teljes trailert, amely bemutatja majd, hogy milyen lesz a játék új funkciója, az MI által irányított csapattársak beépítése. Bár a Breakpoint nyilvánvalóan akkor nyújtja a legjobb élményt, ha pajtásokkal együtt játsszuk, azonban akinek erre nincs lehetősége, annak remek alternatívát nyújthat, ha botok töltik fel a csapatot. 

Várhatóan a Ubisoft Forwardon azt is elárulják majd, hogy mikor rajtol el az új játékmód, de nem csak ezért lesz érdemes követni az eseményt, hanem az ingyenes Watch Dogs 2 miatt is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)