Hirdetés

A Ubisoft is tart gyorsan egy livestreamet, itt jelenthetik be az új Assassin's Creed játékot

|

Könnyen lehet, hogy karnyújtásnyira vagyunk a következő Assassin's Creed hivatalos leleplezésétől.

Hirdetés

A Ubisoft eddig nem mesélt arról, hogy a klasszikus E3-as időszakban ők is tartanának egy saját bemutatót a többi nagyobb kiadóhoz hasonlóan, de a jelek szerint mindezzel csak altatni akarták a figyelmet. Ma ugyanis a semmiből bedobták, hogy jön egy kifejezetten az Assassin's Creed szériára koncentráló élő adás, amit ráadásul már holnap le fognak zavarni.

Egészen pontosan este 6-kor kezdődik majd a buli a Ubisoft YouTube- és Twitch-csatornáján, szóval az adás egy órával előzi csak meg az Xbox Games Showcase Extended - igen, a zöldek visszajönnek még egy második menetre, ha erről esetleg korábbna lemaradt volna valaki.

Hirdetés

Semmiféle konkrétumot nem árult el a Ubisoft arról, hogy holnap este mit láthatunk majd az "Assassin's Creed Celebration Livestream"-en, de nem tűnik lehetetlennek az, hogy itt leplezzék le hivatalosan is az Assassin's Creed Infinityt, vagy az Assassin's Creed Riftet. 

Az előbbi elvileg egy óriási projekt, ami korokon átívelő, folyamatosan frissülő élményt ígér, és gyakorlatilag teljesen live service címmé varázsolná az AC-szériát, az utóbbi pedig a híresztelések szerint egy eredetileg DLC-nek tervezett cím, ami végül önálló játékká nőtte ki magát. A lopakodásra fókuszáló Riftben a Valhallából már jól ismert Basim lehet a főhősünk.

Kíváncsian várjuk, mit tartogat a holnapi élő adásra a Ubisoft!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)