Hirdetés

A Ubisoft reakciója a bizonyíték rá, hogy a kiszivárgott GeForce Now adatbázis legalább részben hiteles

|

A kiadó- és fejlesztővállalat ugyanis tartalomeltávolítási kérelemmel élt.

Hirdetés

Nemrégiben, szeptember elején rengeteg információ szivárgott ki az Nvidia GeForce Now adatbázisából, a tetemes listán pedig számos olyan játék szerepelt, amely PlayStation-exkluzív címként is megjelenhet a szolgáltatás kínálatában. Az Nvidia időközben hivatalos közleményben reagált a nyilvánosságra került adatokra, a Ubisoft viszont már jogi lépéseket tett, hogy ne publikálhassák többen a vállalat projektjeinek listáját.

Az eredeti felsorolásban többek között olyan címek szerepeltek, mint a Titanfall 3, a Half-Life 2 remaster, vagy éppen a God of War PC verziója. Viszont ezek mellett felbukkant a Ubisoft több játéka is, amelyeket egyelőre kódnevekkel jelöltek.

Hirdetés

A Ubisoft úgynevezett DMCA takedown notice felszólítást, vagyis tartalomeltávolítási kérelmet küldött azoknak, akik korábban közzétették az Nvidia GeForce Now kiszivárgott listáját. A SteamDB egyik üzemeltetője, Pavel Djundik osztotta meg ezt az információt saját Twitter profilján.

Ez alapján lehet következtetni arra, hogy a szivárogtatás tartalmazhatott olyan adatokat, amelyek nem spekulációra, hanem valós információra épülnek. A Ubisoft esetében ezek a Project Meteor, Project Q, Project Over és Project Orlando játékok, amelyekről vajmi keveset tudni.

Lelkes redditezőknek hála úgy fest, hogy az Orlando a The Crew 2 DLC-je vagy akár teljes értékű folytatása, a Meteor pedig az Assassin's Creed Valhalla DLC-je lehet. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)