Hirdetés

A Ubisoft rendezője nagyon szívesen belevágna egy új Rayman projektbe

|

A kiadó egyik legismertebb kabalája régóta szabadságon van, ami nyilván kérdéseket vet fel a rajongókban. Mikor érkezhet végre egy új Rayman játék?

Hirdetés

A legutóbbi tényleges Rayman játék, a Rayman Legends 2013-ban jelent meg. Már 10 éve annak, hogy pihenőre ment a széria, egy-egy vendégszereplést leszámítva. Ez azonban nem azért van így mert Davide Solianinak ne lenne kedve a franchise közelébe menni, épp ellenkezőleg: a rendező szerint mindig nagy öröm Rayman címeken dolgozni.

A művészek és dizájnerek teljesen elengedhetik magukat a karakter világában, ami rengeteg lehetőséget kínálnak.

Hirdetés

Soliani a következőt nyilatkozta a Rayman széria kapcsán a Nintendo Everythingnek adott interjújában:

"Ha lenne rá lehetőségem, akkor őrültség lenne kihagyni azt. A Rayman az a fajta játék, aminek semmi köze a valósághoz. A realizmus hiánya miatt a játék minden eleme a mi elképzeléseinkből származhat. A székektől, a környezeten át az ellenfelekig mindent az alapoktól építhetünk fel. Nekem, mint fejlesztőnek ez a lehetőségek csúcsát jelenti. Minden őrültséget kitalálhatsz, ahogy mi tettük a Sparks of Hope-pal."

A nyilatkozat elejéből arra következtetnénk, hogy a Ubisoft nem lát üzleti sikert egy Rayman projekt elindításában. Akárhogy is, reméljük, hogy Soliani és csapata egyszer még nekiülhet, és visszahozhatja a platformert a nagyok közé.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)