Hirdetés

A Ubisoft új életet lehelhet az előző konzolgeneráció egyik játékába

|

Esélyes, hogy a jövőben visszatér valamilyen formában a Scott Pilgrim vs. the World: The Game.

Hirdetés

Még 2010-ben jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a Scott Pilgrim vs. the World: The Game című beat 'em up, aminek alapjául Bryan Lee O'Malley képregényei szolgáltak. A játék csak digitálisan volt kapható, és 2014-ben abbahagyták az értékesítését, ám lehetséges, hogy a közeljövőben vissza fog térni közénk.

Hirdetés

A képregényeket megalkotó O'Malley már régóta szeretné feltámasztani a játékot, aminek megtervezésében komoly segítséget nyújtott a Ubisoft Montréal számára, és úgy tűnik, hogy talán meg is valósulhat ez a vágya. Nemrég ugyanis arról számolt be, hogy a Ubisoft megkereste őt, és az ugyan nem derült ki, hogy milyen okból, de jó eséllyel köze lehet a dolognak a Scott Pilgrim-játékhoz.

A jogokat illetően valószínűleg kell majd szöszölni egy kicsit, de ha a Ubisoft és O'Malley is pozitívan állnak az ötlethez, akkor nagy esély van arra, hogy visszatérjen a Scott Pilgrim vs. the World: The Game. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)