Hirdetés

A Ubisoft véletlenül leleplezte az új Assassin's Creed bónuszküldetését egy képpel együtt

|

Akaratlanul vagy sem, de a kiadó is beszállt a következő Assassin's Creeddel kapcsolatos információk kiszivárogtatásába.

Hirdetés

Már csak néhány nap van hátra a következő Assassin's Creed bejelentéséig, de ha így megy tovább, tényleg nem marad egyetlen aduász sem a Ubisoft kezében, amit lecsaphatna az asztalra a szeptember 10-én esedékes Ubisoft Forward alatt. A minden jel szerint Assassin's Creed Mirage címre keresztelt epizód, amelyet eredetileg az Assassin's Creed Valhalla kiegészítőjének szántak, csak aztán túlnőtt egy szokásos expanzió keretein az eddigi értesülések alapján visszaviszi a szériát a kezdetekhez.

És ez nemcsak abban nyilvánul meg, hogy ismét közel-keleti helyszínen kalandozhatunk, hanem abban is, hogy az utóbbi három részben egyre dominánsabbá váló szerepjátékos mechanikák helyett újfent a lopakodás, a célszemély becserkészése kerül előtérbe. Magyarán egy lecsupaszított, áramvonalasított játékra számíthatunk, amely a Basim ifjúkorában lezajlott események köré szövi cselekményét.

Hirdetés

Azt, hogy a közösségi médiában terjedő pletykák nem teljesen alaptalanok, Jason Schreier, a Bloomberg újságírója részben meg tudta erősíteni, de vannak még kérdéses pontok, mint például az idén 15 éves első Assassin's Creed remake-je. Ami viszont a Mirage létezését illeti, a Ubisoft Store ügyetlenkedése szolgáltatta rá az eddigi leghitelesebb bizonyítékot.

Kiszivárgott ugyanis egy, az arábiai környezethez passzoló artwork, valamint egy meglehetősen beszédes küldetéscím (The Forty Thieves Quest), ami sanszosan az előrendelők jutalma lesz megelőlegezett bizalmukért cserébe. Ehhez az inspirációt minden bizonnyal az Ezeregy éjszaka meséiben megtalálható Ali Baba és a negyven rabló szolgáltatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)