Hirdetés

A Valve elárulhatta a Counter-Strike 2 megjelenési dátumát

|

Egyszerű bejelentés helyett azonban azt az utat választotta, hogy húzza egy kicsit a közönséget.

Hirdetés

A Valve még márciusban jelentette be a Counter-Strike 2 érkezését, ami egyszerre váltott ki az emberekből elnyomhatatlan lelkesedést, és kérdőjelekkel tömött kétkedést. A legendás FPS széria folytatása ugyanis nagyrészt "csak" egy játékmotor váltás, és bár ennek lesznek hatásai a játékmenetre, maga a Counter-Strike formulája marad a régi. Akárhogy is, a lövölde rajongói tűkön ülve várják az új verziót, egyelőre megjelenési dátum nélkül.

A márciusi bejelentéskor a fejlesztők azt ígérték, hogy idén nyáron fog megjelenni a publikus verzió, a nyár pedig hivatalosan szeptember 23-án fog véget érni.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a Counter-Strike 2 csúszni fog, de nem sokat: egy poénosnak szánt tweet tanúsága szerint jövő hét szerdán, azaz szeptember 27-én válik majd elérhetővé a játék.

A fenti tweetet nehéz máshogy értelmezni, mert a Counter-Strike csapat vagy el akar hívni mindnyájunkat egy kávéra a hét közepén, vagy arra utalgat, hogy aznap érkezik a CS2. Mivel fizetni egy kávét költséges vállalkozás lenne a CS játékosközösségének, mi az utóbbira tippelnénk.

Ti mennyire várjátok a megjelenést?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)