Hirdetés

A Valve Portal 2 Music Video versenyt hirdetett

|

Itt a remek alkalom, hogy egy zsák Valve cuccot nyerjetek, amennyiben eléggé kreatívak vagytok.

Hirdetés

A Portal 2 stáblistájának zenéjét biztosan sokan ismeretek, de azt talán már kevesebben tudjátok, hogy az előadó a The National, akik igen színvonalas produktumokkal teszik hozzá a maguk részét a zene világához. Az Exile Vilify című számnak egyetlen hibája, hogy nincs klipje, de ez most megváltozik. A Valve ugyanis versenyt hirdetett, amelyben a feladat, hogy a vállalkozó kedvű egyének pótolják ezt a hiányosságot. A határidő július 15, addig kell feltölteni az alkotásokat a Youtubera, "PORTAL2NATIONALEXILE" címkével.

A nyertes amellett, hogy az általa készített videó lesz a hivatalos "Exile Vilify" klip, kap egy dedikált Eastwood gitárt, és egy raklap pólót, posztert, és egyéb csecsebecsét a Valve műhelyéből. A videó elkészítéséhez bármit fel lehet használni, akár a játékból, akár élőszereplős megoldásokkal, a lényeg, hogy az elkészült film a legjobb legyen.  A részletekért látogassatok el a hivatalos oldalra.

 

Aki esetleg nem ismerné a nótát, az most mindenképpen hallgassa meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)