Hirdetés

A Valve szerint rosszul jár, aki bojkottálja a Steamet

|

A Modern Warfare 2 digitálisan csak a Steam kínálatában elérhető, mivel a többi online bolt bojkottálja azt. A Valve szerint rosszul teszik.

Hirdetés

A Valve szerint nem okos döntés feketelistára tenni minden olyan játékot, amelyhez kötelező a Steam telepítése, a Steamworks támogatás okán. Véleményét alá is támasztotta, mégpedig a következőképpen: "2009 során egy csomó jó játék jelent meg Steamworks támogatással, és jövőre még több ilyen lesz. Aki nem árulja ezeket a játékokat, az pénzt bukik".

Igazsága van vajon a Valve szóvivőnek, vagy nincs? Érdekes a kérdés, mert ugyebár a Steam már most is nyomasztó fölényben van versenytársaival szemben. Az biztosan igaz, hogy nem árulni a Modern Warfare 2-őt nem biztos, hogy jó ötlet. Ellenben feltelpíttetni vásárlóinkkal a konkurens online áruházat... nem is tudom. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)