Hirdetés

A vasutas horror megkapta hivatalos megjelenési dátumát

|

Kevés borzasztóbb dolgot láttunk már videójátékokban annál, minthogy egy póklábú vonat rohan felénk.

Hirdetés

Sosem gondoltam volna, hogy valaha lesz egy "nyílt világú vonatszimulátor horror" nevű műfaj, de úgy tűnik, hogy 2022 még mindig tartogat meglepetéseket. A Two Star Games ugyanis összerakott egy ilyet Choo-Choo Charles néven.

A játékban egy hatalmas póklábakkal közlekedő, vigyorgó vonat ellen kell harcolnunk, és amikor épp nem az életünkért küzdünk, akkor a saját vonatunk fejlesztésén dolgozhatunk.

Hirdetés

A koncepció fura, a játékmenet pedig olyan, mintha egy félőrült lázálmába csöppentünk volna, de ettől még az ötletnek megvan a maga rajongótábora. A Choo-Choo Charles hamarosan játszható lesz majd mindenki számára, ugyanis kiderült végre a megjelenési dátum, ami nincs már olyan messze.

A Choo-Choo Charles a tervek szerint idén december 9-én fog megérkezni Steamre. A fejlesztő, Gavin Eisenbeisz azt nyilatkozta, hogy a több platformos megjelenésben is gondolkozik, de egyelőre a PC-re koncentrál.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)