Hirdetés

A viasz Master Chief megszületett

|

Végül Las Vegasban került le a lepel Madame Tussauds ezidáig egyetlen videójáték-hőséről, a Halo játékok fő karakteréről.

Hirdetés

Ahogy azt korábban megírtuk, Londonban valaki lencsevégre kapott egy félkész Master Chief-et. Mint most kiderült a 125 kilós szobrot az USA-beli kaszinóváros viaszmúzeumába készítették. A kb. 220 magas, tekintélyt parancsoló alkotás 10 ember munkája, akik 892 munkaórát szöszöltek vele, és négy és fél mázsa agyagot használtak el közben. A dolog persze nem arról szól, hogy a Halo annyit adott volna az emberiségnek, mint mondjuk Albert Einstein, és ezért készült volna a Master Chiefről is egy szobor a gyűjteménybe. A játék harmadik részének elstartolásakor lesz egy "kis" ünnepség - ennek részleteit még egyeztetik a Microsofttal - és ehhez akar egy kis szenzáció lenni. De azért valljuk be: ezúttal is szép munkát végeztek a viasz koronázatlan királynői-királyai.

vaxmasterchief.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)