Hirdetés

A világ legolcsóbb windows-os laptopja

|

A HCL és a Microsoft mellett az MSI is ringbe száll az Acer, az ASUS és a HP ellen az ultraolcsó noteszgépek piacán.

Hirdetés

Az indiai HCL már eddig is ismert volt arról, hogy alacsony árú laptopokat kínált a felhasználók számára. Most azonban olyan gépet készülnek a piacra dobni, amelyről elmondhatják: ez a világ legolcsóbb windows-os noteszgépe. A műveletben a Microsoft segédkezik a gyártónak. A MiLeap H névre keresztelt gép egy elfordítható 7 inches érintőképernyőt kapott, így a laptop akár tablet PC-ként is használható. Egy egyelőre ismeretlen, ám kis fogyasztású Intel processzort szerelnek a noteszgépbe, amely egy Intel 945 GU Expressz chipkészletet, 1 GB DDR2-es memóriát, és olyan extrákat kapott mint a beépített webkamera, Wi-Fi-modul és integrált LAN.

 

A készülék további adatai, várható ára >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)