Hirdetés

A világ végre rájött, honnan volt olyan ismerős a Mass Effect intrója

|

Casey Hudson 16 évet várt arra, hogy a játékosok felismerjék az utalást.

Hirdetés

A Mass Effect trilógiához mai napig játékosok ezrei térnek vissza szívesen, és izgatottan várják a folytatást is, függetlenül attól, milyen lett az Andromeda. A széria új lendületet kapott a remasterelt kiadással, így sokan újra előveszik a klasszikus részeket egy kis nosztalgiázás és intergalaktikus kalandozás kedvéért.

Egy játékos a Twitteren végre felhívta a figyelmet egy apró easter eggre, ami az első epizód elején várja azokat, akik látták az első Top Gunt. Az intrószöveg ugyanis az akciófilm felvezetéséből származik, egy kicsit módosítottak rajta csupán.

Hirdetés

Casey Hudson 16 évig várta, hogy végre megerősíthesse a tényt, miszerint igen, a Mass Effect bevezetőjét a Top Gunból vették át.

Ez a játékbeli:

"The civilizations of the galaxy call it... Mass Effect."

Ez az eredeti:

"Today, the Navy calls it Fighter Weapons School. The flyers call it: Top Gun"

Hudson már nem dolgozik a BioWare-rel, mivel otthagyta a csapatot 2020 után. A legendás fejlesztő most épp egy új stúdió, a Humanoid Studios élén segít egy teljesen új sci-fi címet formálni, miközben a BioWare a Mass Effect jövőjével van elfoglalva.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)