Hirdetés

A Warhammer 40,000: Darktide fejlesztői visszavonulót fújtak, a javításokra koncentrálnak

|

A Fatshark egy bocsánatkéréssel indította a napot, és megpróbálta megnyugtatni a Darktide rajongóit.

Hirdetés

A Warhammer 40K: Darktide ugyan nem váltotta meg a világot, de kellemes kooperatív élményt kínált azoknak, akik szeretik az univerzumot. A látvány és a harcrendszer sokakat lenyűgözött, viszont akik elmélyültek a játék rendszereiben, már komoly gondokat láttak.

A felszerelések fejlesztése nehézkes, a crafting félkész, és a küldetések jutalmazása olyan gyér, hogy foglalkozni sem érdemes velük. A Fatsharknak valamit lépnie kell a Darktide hosszútávú sikeréhez.

Hirdetés

A fejlesztők meg is hozták a várt bejelentéseket: visszatartják az Xbox One X|S-es verziót és a fizetős skineket, kiegészítőket is, amíg a Darktide komolyabb hibáin dolgoznak.

"A célunk az volt, hogy egy izgalmas és stabil játékélményt építsünk megfelelő mélységgel, ami hetekre és nem órákra foglalhatja le a játékosokat. Ezt a célt nem értük el. A következő néhány hónapban csak arra fogunk koncentrálni, hogy reagáljunk a visszajelzéseitekre. Konkrétan a craftingra és a jutalmazásra fogunk fókuszálni az optimalizáció és stabilitás mellett."

Nagyon szép ígéret ez, már csak az van hátra, hogy be is tartsák. Reméljük sikerülni fog talpra állítani a Darktide-ot, mert a megjelenéskor egy bizalomgerjesztő alapjátékot láthattunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)