Hirdetés

A Warhammer 40,000: Darktide megjelenés is elmarad idén

|

A Vermintide-játékok fejlesztőinek több idő kell a kifogástalan kooperatív élményhez.

Hirdetés

A Warhammer: End Times - Vermintide-nál ügyesen használták fel a fejlesztők a Warhammer világát a kooperatív akciózáshoz, és nem ígér kevesebbet a svéd csapat következő, hasonló koncepciójú projektje, a Warhammer 40,000: Darktide sem. A Darktide a sötét és veszélyekkel teli 41. évezredbe kalauzol el minket, hogy egy négyfős brigád részeként vegyünk részt a Birodalom és a Káosz erőinek összecsapásában, viszont a vártnál tovább fog tartani a fejlesztés.

Hirdetés

A Warhammer és a fantasy rajongók is fellelkesültek, mikor nemrég kiderült, hogy a játék sztoriját a témában járatos bestselleríróra, Dan Abnettre bízták, azonban az élet narratívája úgy hozta, hogy történetmesélését idén már nem, legkorábban csak 2022 tavaszán élvezhetjük majd. A Fatshark vezetője, Martin Wahlund közleményben tudatta velünk a nehéz döntést, amelynek hátterében a járványhelyzet nyújtotta kihívások, valamint a lehető legjobb játék megvalósításának vágya állnak. A stúdió azt tervezi, hogy a plusz időt a minőség növelésére fordítják, valamint további rendszerekbe invesztálnak, hogy még hosszú évekig támogathassák majd a Darktide-ot. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Warhammer 40,000: Darktide tehát 2022 tavaszán jelenhet meg PC-re és Xbox Series konzolokra, de ha az extra időért cserébe egy még jobb játékot kapunk eredményül, akkor megéri a várakozást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)