Hirdetés

A Warhammer 40K mmo 50 millába kerül majd.

|

Az első Warhammer Online a túlélésért küzd, miközben készül a 40K mmoja is.

Hirdetés

Általában a kiadók nem szeretik megszellőztetni, hogy egy-egy adott project mennyibe is kerül/került.

Azonban a nagy világcégek rendszeresen tájékoztatják üzletember befektetőiket a költségekről. Ez történt most is - a THQ pénzügyi vezetője Paul Pucino a cég befektetőit tájékoztatta egy telefonos távértekezleten. Azt mondta, a jó ideje fejlesztés alatt álló Warhammer 40000: Dark Millenium Online összes költsége az 50 millió dolláros kategóriában várható.

Pucino hozzátette, hogy a játék hosszú távon át szállítja majd a bevételt, hat, akár nyolc éven keresztül is, s hogy a Warhammer 40K mmo nagyon nyereséges lesz. Azt nem árulta el, mennyi előfizetőt remél a THQ. A játékot egyébként a Vigil Games fejleszti és a THQ 2013-as üzleti évében jelenik majd meg - várhatóan.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)