Hirdetés

A Warner Bros a Midway új tulajdonosa

|

Eldőlt: a Warner Bros kezeibe kerül majdnem az egész Midway, a legendás kiadó, amely mostanában súlyos gondokkal küszködött.

Hirdetés

Ez jó hír, ugyanis olyan játék franchise-ok menekülnek meg ezáltal, mint a Mortal Kombat, Joust, Spy Hunter stb., amelyek ezentúl a Warner Bros. szellemi portfóliójába tartoznak majd.

A Warner 33 millió dollárt ajánlott a hányatott sorsú Midway tulajdonainak java részéért, s ezzel az egyetlen komoly érdeklődő volt a felvásárlásban. Más cég egyáltalán nem is jelentkezett vásárlási szándékkal. Amennyiben nem lett volna jelentkező, a Midway fejlesztői-stúdiói és tulajdonai június 29-én kerültek volna árverésre - így ez elmarad. A Warner Bros. médiagigász így két tapasztalt fejlesztőstúdióhoz jutott: az egyik Chicagoban (Mortal KombatStranglehold) a  másik Seattle-ben (The SufferingThis Is Vegas) található, s szinte biztosra vehető, hogy a Mortal Kombat franchise tovább folytatja majd kalandozásait a DC univerzumban egy új Mortal Kombat VS. DC Universe játék segítségével.

A Midwaynek még mindig van két eladásra váró stúdiója, az egyik San Diegoban (amely épp egy TNA licencű wrestling programot fejleszt), a másik pedig Newcastle-ben (Wheelman), Angliában.  


Egy biztos: új Mortal Kombat VS. DC Universe tutira lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)