Hirdetés

A Wii U nem csak egyszerű játékgép

|

Meg nem erősített források szerint a Nintendo nem csak a játékok terén szeretne nagyot lépni a Wii U bevezetésével, hanem a digitális magazinok világa felé is kacsintgat.

Hirdetés

Sokan a hagyománytisztelő név miatt hajlamosak azt hinni, hogy a Wii U ugyanolyan kis ugrabugra, alapgrafikás karlendítős (nem úgy) marhaság lesz, elődje. Aki azonban így gondol a Nintendo új eszközére, az nagyot téved. Nagyon nagyot.

Már decemberben kiszivárgott, hogy a Nintendo komolyan veszi a Wii U tervezését, az előzetes hírek szerint az újabb generációs konzolban 768MB RAM (más források szerint 1 GB RAM) található, egy négymagos 3 GHz-es PowerPC alapú 45 nm-es processzor és egy ismeretlen, 40nm-es ATI GPU. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a Wii U kb. 50%-ot ver rá az Xbox360 és a PS3 teljesítményére, és végre képes lesz 1080p felbontásra, valamint 3D-s megjelenítésre is. Bővebben a PCWorld vonatkozó cikkében olvashattok minderről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)