Hirdetés

A Witcher 2 év végéig megjelenik Xbox 360-ra

|

Az Xbox 360 tulajok is megkapják az év egyik legjobb játékát, igaz, néhány hónapig még várniuk kell rá.

Hirdetés

A CD Projekt RED befejezte az idei E3-ra történő felkészülését, és ennek egyik utolsó mozzanataként bejelentette, hogy év végéig Xbox360-ra is kijön a The Witcher 2: Assassins of Kings.

Elmondták azt is, hogy a konzolos tesó ugyanolyan tartalommal és minőségben fog napvilágot látni, mint PC-s elődje, és ezt a boxos verziót az E3-on meg is lehet tekinteni, illetve kiadtak egy teasert is, a biztonság kedvéért.

És ha már ezt bejelentették, nem mulasztották el megemlíteni, hogy a The Witcher 2: Assassins of Kings az első héten 400.000 példányban kelt el a PC-s piacon, illetve felhívták a figyelmet az 1.2 patchre is. A játék tehát folytatja diadalmenetét, de tegyük hozzá gyorsan, hogy teljes joggal.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)