Hirdetés

A Word of Tanks fejlesztői bekebelezték a F.3.A.R. csapatát

|

A Wargaming.net bejelentette, hogy szőröstől-bőröstől felfalta a harmadik F.E.A.R. részét készítő Day 1 Studios-t.

Hirdetés

A World of Tanks az egyik legnépszerűbb, ingyenes MMO-ként a Wargaming.net első számú zászlóshajójának számít, de további fejőstehénre tehetnek szert a F.E.3.R. fejlesztőinek felvásárlásával. A Wargaming bejelentése alapján 20 millió dollárért tette rá a kezét a Day 1 Studios-ra, akik nem meglepő módon szeretnék megvetni a lábukat a konzolpiacon is, amit a frissen szerzett "zsákmánnyal" minden további nélkül megtehetnek.

A Wargaming egyetlen változtatást eszközölt a chicagói stúdió életében, ami annyit jelent, hogy mostantól Wargaming West néven kell keresnünk a F.E.A.R. harmadik epizódját összekalapáló csapatot, akik a háttérben egy ideje dolgoznak már egy titokzatos konzolos címen. A bejelentés valószínűleg még jó ideig várat magára, de a Wargaming nézőpontját ismerve nem lepődnénk meg rajta, ha free-to-play üzleti modellel kerülne kiadásra.

S hogy mi lesz a F.E.A.R. sorozattal? Valószínűleg a harmadik volt az utolsó...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)